TUL TORIL

 

Käyttäjätunnus: TUL TORIL

Kuvaus: Uudenkaupungin torilla suositut Tul toril -teematorit pyörähtävät jälleen käyntiin. Toripäivät alkavat 26.5, jatkuen aina syyskuun puoleen väliin asti. Teematoriaika on lauantaisin klo 9:00-14:00. Järjestäjänä: Uudenkaupungin kaupunki Yhteyshenkilö: Virve Kullberg, Tul toril -koordinaattori Puh.Toriluuri: 044-700 5719 kohde@uusikaupunki.fi 23500 Uusikaupunki, Kauppatori

 

Omat sisällöt

 

Taitotorilta ideoita!

Lisätty: 4.7.2012


Ensi lauantaina Tul toril –teematorisarjassa on vuorossa Taitotori. Paikalla on käsityön taitajia ja myyjiä monilta eri aloilta. Saamme mm. seurata innostavia työnäytöksiä jotka antavat neuvoja ja ideoita jokaiselle kädentaidoista kiinnostuneille. Taitavana muusikkonakin tunnettu Tero Vall viihdyttää yleisöä musiikillaan sekä Sirkka-Liisa Lohtaja-Virtanen hauskoilla runoillaan. Torilla on myös Tuunauskilpailu, johon kaikki halukkaat voivat ottaa osaa. Toriyleisö voi äänestää suosikkiaan infopisteessä. Tuo sinäkin tuunaamasi tai käsintehdyt tuotteesi kilpailuun! Kilpailutyöt ovat nähtävillä torilla klo 9-14. Tarkemmat tiedot kilpailusta ja säännöistä antaa Tul toril -koordinaattori Virve Kullberg, puh. 044 700 5719 tai kohde@uusikaupunki.fi.

Tiesithän, että teematoreillamme voit osallistua yleisökilpailuun? Taitotorilla käyneiden kesken arvomme tuotepalkinnon käsityöliike Friikasta. Osallistu infopisteessä!

Lasten Vekaraparkissa puuhataan teematorin mukaisesti; lapsille järjestetään vesivärimaalausta ja kaikki taiteilemassa käyneet lapset saavat pienen yllätyksen!

Ilmoittautumiset Taitotorille ottaa vastaan Tul toril -koordinaattori Virve Kullberg,
puh. 044 700 5719 tai sähköpostitse kohde@uusikaupunki.fi. Pöytävaraukset ja torikojujen vuokraukset hoitaa torivalvoja Terttu Lundelin, puh. 050 523 2759.

 
 
Bookmark and Share

Kirjoita kommentti

Jotta voit kirjoittaa kommentteja, sinun on kirjauduttava sisään.


Rekisteröidy jos sinulla ei ole tunnustaTulosta sivu